Rahua är en lyxig samling hårvårdsprodukter bestående av 100 % ekologiskt och naturligt innehåll. Alla produkter är fria från syntetiska ämnen som parabener & sulfater, och innehåller enbart certifierade och hållbara ingredienser som är bra för ditt hår, och vår miljö.

Rahua’s hemlighet är den stärkande och näringsrika Rahua –oljan, fylld med Omega 9 och nyttiga mineraler som levererar underbara resultat. Rahua-oljan utvinns för hand av kvinnorna från Amazonas stammar i enlighet med de traditionella metoder som använts i 100-tals år.

100 % Naturligt.   100 % Vegan.    100 % Glutenfri.     100 % Fri från syntetiska ämnen.

I århundraden har kvinnor från Quechua-Shuar stammarna rest djupt in i Amazonas regnskogar för att tillreda en närande och reparerande olja de kallar Rahua (ra-wa). Oljan utvinns från Ungurahua trädets nötter – i tron om att oljan är hemligheten till deras vackra, tjocka och glänsande hår.

Under 1990-talet, delade dessa kvinnor med sig av Rahua’s makt till den världskända New York stylisten Fabian Lliguin. Förbryllad studerade Fabian Rahua’s vitaliserande effekt på sina egna klienters hår. Torrt och skadat hår fick direkt lyster, förnyad elasticitet och vitalitet. Färgbehandlingar höll längre, och irriterad hårbotten försvann vid användandet av Rahua.

Nyckeln till Rahua’s enastående prestanda är dess molekylära struktur. Till skillnad från andra botaniska oljor tränger Rahua oljans molekyler in på djupet och reparerar varje individuellt hårstrå – samtidigt som det stadgar sköra och tunna hårstrån.

Rahua serien består av 6 produkter med Rahua oljan som viktigaste ingrediens. Rahua är privilegierade att få bygga ett miljövänligt och hållbart samarbete med kvinnor från Amazonas stammar: Waorani, Achuar, Quichua, Quechua och Shuar.

IC Enterprises AB (ICE) är stolt distributör på RAHUA för samtliga länder i Sverige, Norge och Finland.