Jack Black är inget komplicerat. Ingen kosmetik. Enbart överlägsna produkter för män.

”Vi vet att de flesta män föredrar att spendera så lite tid som möjligt framför spegeln. Därför har vi skapat multifunktionella, lättanvändliga produkter för ansikte, kropp och rakning. Alla med en gemensam nämnare, att de verkligen fungerar.”

Varje Jack Black produkt är noggrant formulerad med bästa tänkbara ingredienser. Många, så som växtextrakt och örter kommer från beprövade naturläkemedel, men det är bara en del av det som gör Jack Blacks produkter så fungerande. Vi införlivar även den senaste tekniken för att skapa formler som inte bara är effektiva, utan även lättabsorberande, fria från parfym- och färgämnen samt testade av hudterapeuter.

Väldigt enkelt

Jack Blacks produkter kombinerar flera användningsområden. En ansiktskräm med inbyggd solskyddsfaktor, en rakkräm som mjukgör och återfuktar, och en 3-in-1 duschkräm, ansiktsrengöring och schampo. Det kanske just är enkelheten och effektiviteten i Jack Blacks produkter som även fått kvinnor att uppskatta dem.

Riktiga resultat

Vissa fördelar är omedelbara, som ren och fräsch hy och fantastiska dofter. Några varar hela dagen, och erbjuder en känsla av friskhet och självförtroende. Andra resultat utvecklas över tid och håller din hud frisk, slät och ungdomlig år framöver. På Jack Black lägger vi största ansträngning och stolthet, i att skapa produkter som verkligen presterar.

IC Enterprises AB (ICE) distribuerar Jack Black på samtliga länder i Skandinavien (mao Sverige, Norge, Finland och Danmark).