Dr. Bronner’s 100% ekologiska och rättvisemärkta tvålar, lotions och Body Balms har äntligen kommit till Sverige, Norge och Finland.

Produkterna är innovativa, snygga och genomsyras av ledord som gammaldags kvalitet och enkelhet som kan spåras tillbaka till familjen Bronners fem generationer av 150-åriga tradition i tvåltillverkning.

Född 1908 i en familj som tillverkat tvål sedan 1858, blev Emanuel Bronner en tredje generationens tvåltillverkare.  År 1929, orolig för det politiska klimatet i Tyskland, tog Emanuel sina recept och flyttade till Amerika. Att bygga broar över sociala klyftor har alltid varit varumärkets vision och det återspeglas tydligt på produktförpackningarna med sina inspirerande texter och färger.

Alla Dr Bronner’s produkter är ekologiskt certifierade enligt USDA National Organic Program och rättvisemärkta (Fairtrade). Dessutom är alla förpackningar tillverkade av 100 % återvunnet material. Dr Bronner’s strävar efter att hedra vår miljö och ta ansvar med långsiktigt hållbara affärsmetoder där hela 30% av vinsten efter skatt går till välgörenhetsorganisationer världen över. Utöver detta så delar företaget även ut 25% till sina anställda.

IC Enterprises AB (ICE) är mycket stolta att representera Dr. Bronner’s på den Skandinaviska marknaden i Sverige, Norge och Finland.